Ποιοι είμαστε

Η Εταιρία ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ¨DOMANIPACK” ιδρύθηκε το 2015. Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε έβαλε στόχο να δημιουργήσει πρωτοποριακά προϊόντα για την ελληνική αγορά  διανέμοντας συγχρόνως και ευρωπαϊκά  προϊόντα στην ελληνική αγορά. Υποψήφιοι πελάτες μας είναι  χρωματοπωλεία, βιβλιοχαρτοπωλεία, super market, DIY καταστήματα βιομηχανικών ειδών, ειδών θερμομόνωσης και γενικά σε βιομηχανίες αλλά και σε κάθε χώρο κατανάλωσης. 

Η συνεχώς διευρυνόμενη ποικιλία πρωτοποριακών προϊόντων που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά μας δίνει το δικαίωμα για την δυναμική ανάπτυξή μας και την καταξίωση μας στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Σκοπεύουμε  να διαθέσουμε μέρος των παραγόμενων προϊόντα μας στην Ευρωπαϊκή αγορά..

Σκοπός της παρουσίας της Εταιρίας στο Internet είναι να ενημερώσει την αγορά  για τα προϊόντα που διαθέτει και συγχρόνως να δώσει την δυνατότητα να παραγγείλουν οι υποψήφιοι πελάτες πιστοποιημένα προϊόντα σε πολύ συμφέρουσες τιμές. 

 

Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα