ΜΕ COURIER

Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες μέρες. 

4,24€ μέχρι 3 κιλά για όλη την Ελλάδα (ELTA COURIER)

6,5€ από 3,010 μέχρι 5 κιλά για όλη την Ελλάδα (ELTA COURIER)

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 5 κιλών 1,5€ για κάθε επιπλέον κιλό 

Αντικαταβολή 2,48€ (ELTA COURIER)

ΟΓΚΩΔΗ ΔΕΜΑΤΑ

Στα ογκώδη δέματα μετράει το ογκομετρικό βάρος το οποίο υπολογίζετε με τον εξής τρόπο

ΜΗΚΟΣ x ΥΨΟΣ x ΠΛΑΤΟΣ/5000= ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΚΙΛΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με πρακτορεία μεταφορών τις εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία παραλαμβάνονται απο τον ίδιο τον πελάτη, από το πρακτορείο της περιοχής του. Σε αντίθετη περίπτωση, που ο πελάτης επιθυμεί παράδοση στην πόρτα του,αυτό γίνεται αποκλειστικά κατόπιν συνεννόησης του ιδίου με το πρακτορείο.

Για παραγγελίες έως 50€  το κόστος αποστολής είναι 3€+ΦΠΑ για παραδόσεις εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Όσον αφορά παραγγελίες στην επαρχία, νησιά και εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών που αφορά το πρακτορείο που θα τα στείλει στην διεύθυνση της περιοχής του, το οποίο κόστος έχει να κάνει με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία (η κάθε μία έχει τη δική της τιμή) και το οποίο θα αποδώσει στο πρακτορείο κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο προορισμός είναι απομακρυσμένη- δυσπρόσιτη περιοχή ή το φορτηγό μας δεν δύναται να  πραγματοποιήσει διανομές, τότε η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται από το κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών.

Οι παραδόσεις από την εταιρεία μας σε επιλεγμένα-συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών εκτελούνται καθημερινά χωρίς επιπλέον χρέωση μεταφορικών.

Σε περίπτωση που ο προορισμός είναι απομακρυσμένη- δυσπρόσιτη περιοχή ή η μεταφορική εταιρία της περιοχής δεν πραγματοποιεί διανομές τότε η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται από το κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών.

Το κόστος αποστολής εκτός Θεσσαλονίκης ή/και για βαριά ή ογκώδη εμπορεύματα δεν είναι σταθερό, μεταβάλλεται ανάλογα το βάρος και τον όγκο των προϊόντων.

Εξαιρέσεις μεταφορικών εταιρειών

  • Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με πρακτορεία μεταφορών (μεταφορικές εταιρείες), όσον αφορά παραγγελίες εκτός Θεσσαλονίκης ή βαριά ή ογκώδη αντικείμενα.
  • Τα έξοδα μεταφοράς (από πρακτορείο Θεσσαλονίκης έως τη διεύθυνση παράδοσης) τα πληρώνετε εσείς στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας .
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε μεταφορική εταιρεία οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι είτε η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμός της εταιρείας μας , είτε η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.
  • Η αντικαταβολή δεν γίνεται δεκτή μέσω των μεταφορικών εταιρειών.
  • Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας εντός Θεσσαλονίκης , σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει επιπλέον χρέωση. ( Κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η παραλαβή από το κατάστημα δεν έχει καμία επιβάρυνση, η παραλαβή γίνεται στις ώρες λειτουργίας (7:45 έως 4:00 Δευτέρα με Παρασκευή) και Σάββατο κατόπιν συνεννόησης.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και κάτω των 7kg εντός Θεσσαλονίκης.

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1 με 7 εργάσιμες μέρες.

 

Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα