Σιλικόνη Polyflex-LM 300ML Γκρι 422

31000127
DEN BRAVEN
Σιλικόνη Πολυουρεθάνης Polyflex-LM 300ML Γκρι 422
Σιλικόνη Πολυουρεθάνης Polyflex-LM 300ML Γκρι 422
31000127

Σιλικόνη Polyflex-LM 300ML Γκρι 422

DEN BRAVEN
6,60 €
με ΦΠΑ

Σιλικόνη Πολυουρεθάνης Polyflex-LM 300ML Γκρι 422

 

Yψηλής ποιότητας, επαγγελματικό, πολυουρεθανικό σφραγιστικό χαμηλού μέτρου ελαστικότητας που ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Το DB POLYFLEX-422 είναι εύκολο στην εφαρμογή με πιστόλι, με εξαιρετική πρόσφυση. Eξαιρετικά ανθεκτικό στις ακραίες καιρικές συνθήκες και μόνιμα ελαστικό. Μετά την ωρίμανση μπορεί να βαφτεί. Συμμορφώνεται με ISO 11600 F-25LM.

Εφαρμογές

Για σφράγιση αρμών στη βιομηχανία προκατασκευασμένων σπιτιών, σε κτίρια, στηθαία, περβάζια, πλακίδια τοίχων και σε σημεία μεταξύ πλαισιών παραθύρων και τοιχοποιίας. Υψηλή πρόσφυση σε διάφορα οικοδομικά υλικά όπως τσιμέντο, τοιχοποιία, βαμμένο ξύλο, γυαλί, αλουμίνιο, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, PVC και στους περισσότερους από τους συνδυασμούς τους. Xρησιμοποιείται και χωρίς αστάρι για αρμούς διαστολής και σύνδεσης κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά.

Περιορισμοί

Το λευκό χρώμα ενδέχεται να κιτρινίσει λίγο σε μεγάλη έκθεση στη ηλιακή ακτινοβολία. Δεν συνιστάται για χρήση σε υαλοπίνακες, ενυδρεία, για PE, PP, PC, PMMA, PTFE, και επιφάνειες ασφαλτικής βάσης.

24 αντικείμενα

Παρόμοια Προϊόντα

Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα