Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt

221-0360
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt
221-0360

Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt

189,00 €
με ΦΠΑ

Life Ultradry Αφυγραντήρας 16lt

Ο αφυγραντήρας Ultradry της εταιρείας Life έχει την ικανότητα να απορροφήσει 16 λίτρα νερού μέσα σε 24 ώρες. Είναι κατάλληλος για ενιαίους χώρους έως και 64m², ώστε να διατηρεί την υγρασία του χώρου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Οφέλη Χρήσης:

• Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να είναι ο αέρας πιο "άνετος", ενώ απομακρύνει τα φυσικά και ορατά σημάδια υγρασίας, όπως η μούχλα στους τοίχους ή η συμπύκνωση υδρατμών με τη μορφή σταγονιδίων νερού στα παράθυρα.

• Βοηθά στην πρόληψη παθήσεων που οφείλονται στην υψηλή υγρασία, όπως οι αλλεργίες και το άσθμα.

• Κατά τους χειμερινούς μήνες αυξάνει θερμοκρασία του χώρου έως και 3°C, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα έξοδα της θέρμανσης, άρα προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων.

• Αποσπώμενο Δοχείο Νερού:

Διαθέτει αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 2 λίτρων, το οποίο για την ομαλή λειτουργία της συσκευής πρέπει να αδειάζεται σε τακτική βάση, και μία στο τόσο να το καθαρίζετε με σαπούνι και νερό για την αποφυγή δημιουργίας μούχλας.

Επίσης, το νερό που συγκεντρώνεται στο δοχείο του αφυγραντήρα είναι απιονισμένο και μπορεί να αξιοποιηθεί για χρήσεις στις οποίες δε θέλουμε νερό με άλατα, όπως π.χ. στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου. Προσοχή όμως, δεν είναι τόσο μεγάλης καθαρότητας για να έρχεται σε επαφή με τα καθαρά ρούχα, άρα δεν προτείνεται για χρήση στο ατμοσίδερο.

• Ιονιστής:

Διαθέτει λειτουργία ιονιστή που απελευθερώνει θετικά και αρνητικά ιόντα, βοηθώντας έτσι στην εξουδετέρωση βακτηριδίων και μικροβίων, σκόνης, δυσάρεστων οσμών και αιωρούμενων σωματιδίων. Παράλληλα, καθαρίζει τον αέρα από μυρωδιές που προέρχονται από τον καπνό ή δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα, βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα. Προτείνεται για άτομα με αλλεργίες και για χώρους όπου μένουν μωρά ή ηλικιωμένοι άνθρωποι.

• Αθόρυβη Λειτουργία:

Είναι αθόρυβος, καθώς κατά τη λειτουργία του ο θόρυβος δεν ξεπερνά τα 38db. Αυτό τον καθιστά κατάλληλο για χρήση κατά την διάρκεια του νυχτερινού σας ύπνου ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή χρειάζεστε ησυχία.

• Αυτόματη Επανεκκίνηση:

Λειτουργία που μετά από διακοπή ρεύματος ο αφυγραντήρας επαναλειτουργεί αυτόματα.

• Σύνδεση Αποχέτευσης:

Με την λειτουργία σύνδεσης αποχέτευσης, ξεχάστε για πάντα το άδειασμα του δοχείου νερού. Απλά συνδέστε το σωληνάκι αποστράγγισης στη συσκευή και τοποθετήστε το στο σιφόνι της αποχέτευσης. Έτσι δε χρειάζεται άδειασμα το δοχείο νερού κάθε φορά που γεμίζει. Προτείνεται για χρήση σε χώρους όπου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα υγρασίας και το δοχείο νερού θα γεμίζει πολύ συχνά, όπως για παράδειγμα ένα υπόγειο ή μια αποθήκη.

• Χρονοδιακόπτης:

Διαθέτει χρονοδιακόπτη, που βοηθάει στο να προγραμματίζετε τις ώρες λειτουργίας του και να ενεργοποιείται / απενεργοποιείται αυτόματα στον χρόνο που έχετε ορίσει. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το ενεργειακό κόστος, άρα εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

• Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα:

Με φίλτρο ενεργού άνθρακα, το οποίο δρα κατά των δυσάρεστων οσμών που υπάρχουν στο χώρο και καταπολεμά μεγάλο μέρος επιβλαβών αερίων, οι οποίοι επιβαρύνουν τον οργανισμό μας. Απομακρύνει καπνό, οσμές, χημικά από τον καπνό του τσιγάρου και πολλούς ρύπους καυσαερίων. Επίσης είναι κατάλληλο για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα, καθότι παρακρατά πολύ υψηλό ποσοστό βακτηριδίων, μικροβίων, ρύπων και άλλων βλαβερών μικροσωματιδίων που υπάρχουν στον αέρα. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από τις ώρες λειτουργίας του αφυγραντήρα.

 

Αφυγραντήρας 16L και ιονιστής αέρα.

Ο αφυγραντήρας LIFE ULTRA DRY είναι η ιδανική 2 σε 1 επιλογή για να εξασφαλίσετε υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, απαλλαγμένη από υγρασία και σκόνη ! Χάρη στο πρακτικό του μέγεθος και στο μοντέρνο minimal design, ταιριάζει σε όλους του χώρους! Μπορείτε να τον μετακινήσετε εύκολα από το ένα δωμάτιο στο άλλο, χάρη στην πρακτική λαβή μεταφοράς και τα περιστρεφόμενα ροδάκια.

Φίλτρo Ενεργού Άνθρακα!

Ο αφυγραντήρας LIFE ULTRADRY, εκτός του βασικού φίλτρου του ως αφυγραντήρας, διαθέτει επιπλέον φίλτρo ενεργού άνθρακα για να σας εξασφαλίσει ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος! Το φίλτρο ενεργού άνθρακα δρα κατά των δυσάρεστων οσμών που υπάρχουν στο χώρο και φιλτράρει επίσης μεγάλο μέρος επιβλαβών αερίων τα οποία επιβαρύνουν τον οργανισμό μας.

Διαθέτει δυνατότητα αφύγρανσης έως 16L ανά ημέρα, αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 2 λίτρων και είναι ιδανικός για χώρους έως 80τ.μ.

Λειτουργεί με συμπιεστή και οικολογικό ψυκτικό υγρό R290 που είναι φιλικό προς το περιβάλλον, για μέγιστη απόδοση, ενώ ο θόρυβος από την λειτουργία του είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα (μικρότερος ή ίσος με 38dB(A) )!

Επιλέξτε από τον πίνακα ελέγχου μεταξύ των 3 πρoγραμμάτων λειτουργίας που διαθέτει (αυτόματη, συνεχούς στεγνώματος, ύπνου), ενώ μπορείτε επιπλέον να επιλέξτε το επιθυμητό ποσοστό υγρασίας χώρου (εύρος ρυθμιζόμενης υγρασίας: 30%-80%, ανά 5%) ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε εύκολα να δείτε το τρέχον επίπεδο υγρασίας του δωματίου ανά πάσα στιγμή, βλέποντας την ψηφιακή οθόνη LED στον πίνακα ελέγχου.

Ο LIFE ULTRA DRY διαθέτει 2 επίπεδα ταχύτητας ροής αέρα κι επίσης μπορείτε να προσαρμόσετε τον χρόνο ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης χάρη στον χρονοδιακόπτη 24h! Ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα όταν η δεξαμενή νερού είναι γεμάτη και σας ενημερώνει σχετικά με ηχητική ειδοποίηση.

Οι δυνατότητες του LIFE ULTRA DRY δεν σταματούν εδώ!

Ο αφυγραντήρας διαθέτει λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μετά από διακοπή ρεύματος! Αν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία και γίνει διακοπή ρεύματος, μόλις επανέλθει το ρεύμα, ο αφυγραντήρας θα ξανα-ξεκινήσει τη λειτουργία του στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις!

Επίσης υπάρχει δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας, τοποθετώντας το συμπεριλαμβανόμενο σωληνάκι μήκους 1m, στην θύρα αποστράγγισης!

Τέλος, ο LIFE ULTRA DRY διαθέτει λειτουργία αυτόματης απόψυξης και αποσπώμενο - πλενόμενο φίλτρο αέρα για εύκολο καθαρισμό.

Χαρακτηριστικά:

- 2 σε 1, αφυγραντήρας και ιονιστής αέρα

- Λειτουργία ιονισμού

- Συμπεριλαμβάνεται φίλτρο Active Carbon (επιπλέον του βασικού φίλτρου), για αποτελεσματικότερο καθαρισμό του αέρα

- Λειτουργία με συμπιεστή και οικολογικό ψυκτικό υγρό R290

- Αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 2.0L

- Αφύγρανση: max 16L/24h

- Ιδανικός για δωμάτια έως 80m²

- Ροή αέρα: 130m³/h

- Αυτόματη επανεκκίνηση στις τελευταίες ρυθμίσεις μετά από διακοπή ρεύματος

- Επιλογή επιθυμητού ποσοστού υγρασίας χώρου (εύρος ρυθμιζόμενης υγρασίας: 30%-80%, ανά 5%)

- 2 ταχύτητες ροής αέρα

- 3 προγράμματα λειτουργίας (αυτόματο, συνεχούς στεγνώματος, ύπνου)

- Πίνακας ελέγχου με ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας

- Ψηφιακή οθόνη LED με προβολή του επιπέδου υγρασίας του χώρου κι επιπλέον χρωματική ένδειξη

- Αυτόματη απενεργοποίηση και ηχητική ειδοποίηση όταν η δεξαμενή νερού είναι γεμάτη

- Δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας, τοποθετώντας το συμπεριλαμβανόμενο σωληνάκι μήκους 1m, στη θύρα αποστράγγισης

- Χρονοδιακόπτης 24h για αυτόματη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

- Αυτόματη απόψυξη

- Αποσπώμενο και πλενόμενο φίλτρο αέρα για εύκολο καθαρισμό

- Πρακτική λαβή μεταφοράς

- Περιστρεφόμενα ροδάκια

- Χαμηλό επίπεδο θορύβου, <=38dB(Α)

- Τροφοδοσία: AC 220-240V,50Hz

- Ισχύς: 270W

- Διαστάσεις συσκευής (ΜxΠxY): 280 x 200 x 500mm

- Βάρος: 12Kg

- Χρώμα: Λευκό

- 2 χρόνια εγγύηση

24 αντικείμενα
5207172004620
13.500 kg

Παρόμοια Προϊόντα

Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα